2013 TORE E KLOKSET - VEGARD H OPSTAD

4.div.: Seier i thriller på Vestnes

Garderobetaket gikk nesten til himmels etter at bruntrøyene stakk av med 3 poeng på Vestnes Idrettspark fredag kveld.  Tore Eduardo Klokseth (t.v.) satte inn seiersmålet og sitt 2. for kvelden minuttet før ordinær tid.  Sluttresultatet ble 2-3 etter 1-1 ved pause

KAMPFAKTA 4.DIV NORDMØRE/ROMSDAL

VESTNES/VARFJELL – EIDSVÅG 2-3 (1-1)

Vestnes Idrettspark/kgb – fredag 6. juni

Dommer: Ingvild Langnes Aarland, Malmefjorden IL

Ass.dommere: Lars Bjørnar Frostad /Svale A.V.Leren, Fiksdal/Rekdal

0-1 38. Tore Eduardo Klokseth (J.N.Flemsæter)

1-1 43. Elling Olafsen

1-2 64. Johan Oltedal (K.H.Klemetzen)

2-2 77. Ole Gunnar Kjærstad

2-3 90. Tore Eduardo Klokseth (E.Listaul)

EIL’s lag:

Eystein Nordby Meese – Kim Joar Øverås, Ole Morten Kristiansen (Ronny Bakken 75.), Svein-Tore Fossum, Joakim Nakken Flemsæter – Espen Listaul, Kristian H.Klemetzen, - Johan Oltedal, Tore Eduardo Klokseth,  Vegard Holte Opstad (Tobias Bersås Aspås 87.) – Einar Olav Aspås Brakstad (Ådne Nesjan Stubø 95.)

OM KAMPEN:

På forhånd spådde enkelte at det kunne bli mange mål på Vestnes fredag kveld, hvilket det ble. Da det ble 2-3 i sluttsekunda av ordinær tid var vi slettes ikke sikre på at DET kom til å bli den siste scoringa i kampen som ble avslutta med 5 nervepirrende tilleggsminutter. Men det holdt helt til sluttsignalet gikk og vi kunne juble for seier og 3 poeng som satt veldig langt inne…

Vi hadde flest sjanser og et lite overtak de første 3 kvartera, en målkåt Tore E. Klokseth hadde bl.a. et knallskudd i tverrliggeren.  Samme mann stod bak ledermålet 8 min før pause på innlegg fra venstreback Joakim N. Flemsæter i en periode der hjemmelaget kom bedre inn i kampen.  2-3 min før pause var vi ukonsentrerte bakover og fikk utligning imot på et gjennomløp.  Like før utligninga hadde VI for øvrig en veldig bra sjanse til 0-2. Uavgjort halvvegs, vi følte oss godt inne i kampen og at muligheta for poenggevinst på bortebane var god.

Vestnes/Varfjell hadde tydelig fått smaken av poeng igjen etter utligninga og var godt gående de første 15-20 minutta etter pause med 2-3 bra scoringssjanser.  Det var i stedet vi som scora knappe 20 min ut i omgangen ved Johan Oltedal på pasning fra Kristian H. Klemetzen – for anledningen med kapteinbindet på arma i Arnt Erik’s karantenefravær.  Den siste halvdelen spilte vi oss til 4-5 brukbare sjanser, men fikk nok ei utligning fra hjemmelaget knappe kvarteret igjen av ordinær tid.  På 2-2 kunne egentlig alt skje, nervøs stemning på benken i frykt for at vi fra å ha 3 poeng i lomma kunne miste rubbel og bit…  Da stadionuret viste 89 min slo Espen Listaul ei krempasning til Tore som satte inn det som ble seiersmålet – vill jubel sjølsagt – spørsmålet var hvor mange tilleggsminutter det ble… En del bytter samt at EIL-keeper Eystein Nordby Meese fikk en smell ved 2-2 scoringa resulterte i minimum 5 minutter ekstra.  DET føles som et hav av tid på begge sider av kvitstripa… Og som ofte i slike tilfeller blir det (små) tendenser til panikkspilling og ei dose Hawaii-fotball… (Undertegnede har bivånet en del kamper med bruntrøyene gjennom åra, dette var en av de ”verste” og mest spennende på lenge – sikkert artig for en nøytral tilskuer – men ikke godt for ei ”brun sjel”…) Heldigvis kunne vi juble høgt for 3 poeng i en vanskelig bortekamp – denne gangen var det VÅR tur til å vinne, sjøl om seieren satt langt inne og vel så det !

-”Vi vant på en dårlig dag” sa trener Espen Mellemseter til eidsvågil.no etter kampen.  –Vi gjorde en del elementære feil underveis og fikk 2 baklengs p.g.a. vi ikke var ”på tå nok” og var et godt stykke unna det vi har prestert de foregående kampene. –Men det er sjølsagt veldig artig for alle å få med 3 poeng på bortebane. –NÅ gleder vi oss STORT til kommende fredags storkamp mot Surnadal på Eidsvåg Stadion! –Fram til da skal vi trene godt og rette på ting vi må forbedre – og sjølsagt øve på det vi er GODE på, avslutta bruntrøyenes trener: -Håper det kommer masse publikum på Stadion fredag kveld og heier oss fram til seier !!